Собственикът на Джохор - Тунку Исмаил Идрис Абдул Маджид Абу Бакар Искандар ибни Султан Ибрахим, обвини Левски за прекратената контрола между двата тима вчера.

Това се случи след около 55 минути игра при резултат 0:1 в полза на малайзийския шампион. Причина за това бяха редица неспортсменски сблъсъка и доста груба игра. От самото начало на срещата малайзийците действаха доста нагло и провокираха левскарите.

Напрежение между Левски и фенове на Джохор в социалните мрежи

Напрежение между Левски и фенове на Джохор в социалните мрежи

Стотици малайзици се включиха с коментари

Сред най-потърпевшите бе Филип Кръстев, който всъщност бе в основата на сблъсъците между играчите на двата отбора. Футоблистите на малайзииците влизаха изключително грубо в краката на халфа, което в 52-рата минута го принуди да си изпусне нервите.

"Играч от противниковия отбор направи нарушение, но нямаше жълт картон. Играч на Джохор, който стоеше на няколко метра от стената, не получи жълт картон. За мен съдията от Сърбия не успя да се справи с мача.

Номер 30 се изплю в лицето на Леандро и го ритна, но нямаше картон. Оттам нататък мачът стана агресивен. Може би те не могат да приемат факта, че малък отбор от Азия води с 1:0 срещу клуб от Европа", каза Тунку Исмаил Идрис Абдул Маджид Абу Бакар Искандар ибни Султан Ибрахим.

Левски загуби от Джохор с 0:1 в контролна среща

Прекратиха последната контрола на Левски в Дубай заради меле

Причина за това бяха доста неспортсменски сблъсъци и груба игра