Привличането на Георги Миланов без пари е един от най-големите трансферни удари на Левски през последните години.

Халфът, който не беше играл в официален мач година и половина, светкавично се превърна в основна движеща силна на "Герена".

С просто око се вижда, че бившият национал е футболистът с най-висока класа в Левски.

И това при положение, че Миланов все още не е влязъл във форма.

Има обаче един важен детайл около трансфера на халфа, който със сигурност не радва нито шефовете, нито треньорското ръководство, нито съотборниците му. Според информация на "Мач Телеграф" Георги Миланов се е съгласил да приеме офертата от Левски, защото "сините" са изпълнили едно важно негово условие.

Левски чака нов в началото на следващата седмица

Левски чака нов в началото на следващата седмица

Гьоко Зайков ще мине прегледи и ще подпише със "сините"

Според клауза в договора халфът ще може да напусне клуба още през януари, ако някой плати 50 000 лева на Левски за правата му. Тази сума се определя от заплатите, които играчът ще вземе до края на 2021-ва.

Юношата на Литекс към момента прибира тавана на заплати на "Герена", който е в размер на 10 000 лева. Той подписа със "сините" в началото на месеца, което означава, че до януари ще е взел 50 бона от Левски във вид на месечни възнаграждения.

В споменатата по-горе клауза, за която Миланов е настоявал, фигурира условието, че футболистът може да напусне "Герена", ако някой плати вложеното от Левски в него.

Припомняме, че "сините" подписаха с халфа за един сезон, но е много вероятно, ако двете страни са доволни, контрактът да бъде удължен около Нова година.

"Ултрас Левски": Стоилов е готов да се завърне в Левски, просто иска финансова сигурност

"Ултрас Левски": Стоилов е готов да се завърне в Левски, просто иска финансова сигурност

"Призоваваме ръководството да го върне в най-кратки срокове"