Организираната група привърженици от "Ултрас Левски", признаха на официалната си страница във Фейсбук, че са провели разговор с легендата на клуба Станимир Стоилов. Голямата новина е, че Мъри иска да се върне на "Герена", но само ако в тима се наложи необходимата финансова сигурност. За това ТОПСПОРТ ви съобщи още преди няколко дни.

Фенове на Левски се срещнаха със Станимир Стоилов, Мъри има едно условие, за да се върне на "Герена"

Фенове на Левски се срещнаха със Станимир Стоилов, Мъри има едно условие, за да се върне на "Герена"

Вижте подробности

Фракцията призовава Наско Сираков да направи всичко възможно, за да се ангажира Стоилов час по-скоро в столичния гранд.

Ето какво пишат привържениците:

"Преди повече от година нашата организация даде пълен картбланш на ръководството в лицето на г-н Наско Сираков и на всеки един от треньорските щабове, преминали през стадион "Георги Аспарухов". През това време участвахме активно във всяка една кампания и инициатива, свързана директно или индиректно с тежката финансова криза, в която изпадна любимият ни отбор. С личен пример показахме как трябва да се подкрепя отбора в тези много тежки времена - чисто, безрезервно, с присъствие на стадиона, с членски и абонаментни карти.

Антоан Стоянов от Левски стана най-младият дебютант от началото на сезона

Антоан Стоянов от Левски стана най-младият дебютант от началото на сезона

Надеждата на "сините" е само на 16 години

С болка всеки един привърженик на любимия отбор приема незадоволителните резултати на отбора. Смятаме, че футболистите в Левски имат доста по-големи качества и потенциал от тези в отборите, от които загубихме, затова очевидно е нужен друг подход към тях. През изминалата седмица по наша молба проведохме среща с единствения за нас човек, който в този момент може да вдигне както нивото на играта на футболистите, така и да внесе тъй необходимия положителен заряд сред привържениците на Левски.

Този обединяващ образ ние виждаме в лицето на Станимир Стоилов. За наша радост то изрази готовност да се завърне в отбора на сърцето си и единственото условие, което поставя е финансова сигурност и редовно изплащане на заработените заплати на футболистите. Не неговата, а тези на играчите му.

Нищо повече от това! Всички писания на знайни и незнайни мекотели, живеещи на гърба на Левски, че той иска много пари за себе си, за да поеме отбора, са опит да се внесе интрига сред Левскарските редици и да се дискредитира фигурата му. Запомнете едно, много хора, които гравитират покрай Левски и публиката му, не искат отбора да се изправи на крака, а напротив!

Георги Миланов - необходимият лидер на Левски

Георги Миланов - необходимият лидер на Левски

"Сините" най-после се сдобиха с играч, от който лъха на футбол

Изразяваме пълното си уважение към Живко Миланов, който в тези мрачни времена за отбора не предаде нито за миг синята идея и дава всичко от себе си за нея. Считаме, че заедно със Станимир Стоилов могат да върнат Левски на правилния път. Призоваваме ръководството на отбора да направи и невъзможното и в най-кратки срокове да върне човека, който в този момент е жизнено важен за този отбор. Той е готов за борба. Готов е да се "бие" за Левски и да победи!

Левски чака нов през следващата седмица

Левски чака нов през следващата седмица

За това призна Живко Миланов

Да живее Левски!

Ултрас Левски

15/08/2021