Екипът на Димитър Бербатов не е в контакт с Левски по отношение на искането за промяна в БФС. Това разкри спортният адвокат Георги Градев, който е част от екипа на легендарния ни футболист.

"Никакви контакти няма между Левски и Бербатов. Нула! Ние и не планираме такива. Двете неща трябва да се разграничат. От Левски си имат някаква своя кампания поради обективни причини, докато кампанията на Бербатов цели да обедини всички клубове. Имаме ясна програма, върху която работим всеки ден. В случая виждам, че Левски е тръгнал сам да води тази война. Ние като екип сме много по-добре подготвени.

Левски има своя фаворит за следващ президент на БФС

Левски има своя фаворит за следващ президент на БФС

Отново в основата на всичко е многогодишно приятелство

Да не забравяме, че първият клуб, който открито обяви подкрепата си към Бербатов, е ЦСКА. Бих се радвал, ако тези два клуба гледат в една и съща посока, това би било добре за българския футбол", каза Градев пред "България днес".

Ако Левски узреят за това, че едно 40-годишно приятелство не струва колкото цената на българския футбол, добре дошли. Ние си гледаме нашия път, имаме си независима кампания. Взаимоотношенията между Левски и Михайлов не ни касаят. В крайна сметка този клуб е само един глас. Искаме един справедлив обединителен конгрес. Допускам, че Левски ще водят паралелна кампания и ще си издигнат свой кандидат. Хубаво е да има плурализъм, това ще даде възможност за по-демократичен и прозрачен избор".

Ботев: Не сме променили позицията си! Искаме среща с президента на БФС и всички клубове!

Ботев: Не сме променили позицията си! Искаме среща с президента на БФС и всички клубове!

Напрежението расте