Представители на НКП Левски се срещнаха с кмета на Столична община г-жа Йорданка Фандъкова, съобщава официалния сайт на организираните привърженици.

По време на разговорите в четвъртък са били обсъдени важни въпроси пред "синята" общност. Г-жа Фандъкова е поела ангажимент за смяна на проектното предложение за визията на метростанция "Георги Аспарухов", която е в непосредствена близост до стадион "Герена".

Метростанцията, която предстои да бъде открита, бе кръстена на легендарният футболист с решение на Столичния общински съвет по инициатива на организираните привърженици. Впоследствие обаче предложената визия на станцията не отговаряш на името на Георги Аспарухов. След срещата със Софийския кмет представителите на НКП Левски са получили уверение, че станцията ще изглежда по правилния начин.

Също така на място се планува и поставянето на барелеф на Гунди. Проектът на НКП Левски за изработването на монумент в рамките на комплекс, които да увековечи история на клуба и неговите привърженици, също е получил подкрепата та столичния кмет и ангажимент за съдействие от страна на администрацията.

НКП на Левски стана на 10 години

НКП на Левски стана на 10 години

Вижте какво написа Гугутката