Националният клуб на привържениците на Левски празнува десетгодишнината си днес. Ето какво написа по повода бившият председател на НКП Владимир Владимиров-Гугутката във "Фейсбук". Публикуваме го без редакторска намеса.

"Приятели, на 2 май, 2009 година бе учреден НКП! Станахме на 10 години и можем да се гордеем от това, което постигнахме заедно. Членове, приятели и хора, които симпатизират на Левски и нашата организация.

Имах честта, отговорността и удоволствието да бъде председател на НКП през 6 от тези 10 години. След това продължих да живея с организацията, нейните инициативи и проблеми.

Направихме много видими и невидими неща. Постигнахме куп успехи, но направихме и грешки... Надявам се да ни ги простите!

НКП обиколи многократно България, за да е близо до Синята общност. Организирахме много турнири, защото смятаме, че най-важната ни цел е децата да обичат Левски и футбола. Имахме значима роля за 100-годишния юбилей на клуба. Мачът с Лацио бе феноменално събитие. Бяхме част от инициативата за спасяването на БК Левски. Ние имахме важна функция и за организирането на двубоя с Юргорден".

Джовани Бекали: На Левски му трябват повече играчи като Живко Миланов!

Бекали: На Левски му трябват повече играчи като Миланов - да им трепка сърцето на терена, а не скъпоплатени артисти!

"Да са го­тови да пуснат кръв на игри­щето!"