Днес изтича крайният срок на ултиматума на Левски към БФС. Ръководството на сините излезе с гневна декларация срещу централата на 1 ноември. В нея бе заявено, че до 20 декември (б.а. днес) от Бояна трябва да обявят дата за свикване на извънреден изборен конгрес, което до вчера не бе направено, припомня "Тема Спорт".

"Българският футбол е в критично състояние. Необходими са радикални мерки за оздравяване и развитие", започнаха острото съобщение вековниците.

"Настоящото ръководство на Българския футболен съюз е пропито от зависимости и се толерират корупционни практики от най-ниско до най-високо ниво. То доказа по несъмнен начин, че не работи за развитието на футбола, а за определени футболни клубове и в собствен интерес. Категорично се обявяваме за дълбоки структурни и кадрови реформи във футболната федерация и призоваваме настоящето ръководство на БФС до 20 декември 2022 година да обяви дата за извънреден изборен конгрес в началото на 2023 година, като същевременно прекрати омагьосания кръг от дела и обжалвания", гласеше част от декларацията на "сините". Предстои да видим дали ще има реакция от "Герена" и БФС.

Рикардиньо ще взима 8000 евро в Левски, португалци пречат за финализирането на трансфера

Рикардиньо ще взима 8000 евро в Левски, португалци пречат за финализирането на трансфера

"Сините" чакат бележка от Маритимо