Левски е подписал договор с Рикардиньо, пише "Мач Телеграф". Контрактът е за 3 години и е официално оформен и парафиран. Преди това нападателят мина обстоен медицински преглед в България, който показа, че е напълно здрав.

Рикардиньо пристигна у нас преди седмица, а вече е в Бразилия, където си почива и събира багажа си, за да се завърне в началото на януари за старта на подготовката на Левски.

Благородно! Левски дари пари за ремонт на АГ отделението на болница във Враца

Благородно! Левски дари пари за ремонт на АГ отделението на болница във Враца

От търг

От "Герена" разкриха, че бразилецът не се е бавил с подписа на договора, защото всичко е било решено предварително. Рикардиньо се е съгласил да взима пари в рамките на "синия" бюджет за заплати. Бразилецът ще получава 8000 евро на месец, а самият бюджет на Левски за месечни възнаграждения ще остане непокътнат, защото клубът скъса договора на Абдулахи Шеху, който взимаше именно такава заплата за краткия си престой на "Герена".

Сделката за Рикардиньо не е финализирана на 100%, защото "сините" чакат бележка от португалския Маритимо. Левски няма да плаща трансферна сума на Гремио, но нападателят е само на 21 години, което означава, че "сините" трябва да платят компенсация на отборите, изградили новото попълнение като футболист. Бразилецът е престоял в Португалия малко над 6 месеца, но това ще струва пари на Левски, макар те да са доста скромни. Твърди се, че сумата ще бъде между 10 и 15 хиляди евро.

Всички останали клубове, в които е играл Рикардиньо, са изпратили необходимите документи във връзка със споменатите компенсации, а само от Маритимо се бавят. Очаква се това да стане до края на седмицата. Трансферът ще бъде обявен официално, когато "сините" се разплатят с клубовете, изградили Рикардиньо. Иначе завършването на сделката е само формалност.

Левски получи конкретни оферти за двама свои титуляри

Левски получи конкретни оферти за двама свои титуляри

Краев и Кордоба скоро може да имат нови отбори