Треньорът на Левски Георги Дерменджиев заяви, че първото полувреме, което неговият отбор изигра при равенството 1:1 с Чукарички, му дава поводи за отпимизъм.

"Мисля, че първото полувреме бе много различно от това, което отборът игра до този момент. Двамата нови играчи подобряват играта на тима. Имам поводи за оптимизъм. Отборът се доближава до това, което искам да виждам. Има още много да се работи. 

Не мога да ви дам никаква информация, това трябва да го направи ръководството от София. Разговарял съм с Павел Колев, но това е разговор между нас. 

Един отбор винаги има нужда от футболисти. Променя се статуквото в съблекалнята и мотивацията в игра. Отговорността вече е различна при играчите. 

Божинов е адаптивен футболист. Дори и в това полувреме видяхте, че имаше комбинативност между него и другите футболисти. Райнов е с добра рутина. Доволен съм, че бързо се адаптира. Разговарях с Божинов, за да знае моята концепция. Исках да видя и той какво мисли. 

Винаги, когато не биеш, има затормозяване. Мисля, че след прибирането в София отборът ще бъде психологически освободен. 

Когато един футболист дойде в Левски, вие ще го разберете. Спокоен съм, нямам притеснения. Вярвам в отбора. Чакаме първия мач. Мисля, че до началото на първенството всичко ще бъде наред. 

Първото полувреме на този мач беше най-добро от всички, които играхме тук. Това ми дава надежда, че отборът ще показва такива игри през цял мач. 

Доста пъти разговарях с Кабрал и му дадох да разбере за какво става въпрос. Щом е тук в отбора, ще трябва да играе на 100%. Той доста време не е тренирал заради контузията си и ще трябва да навакса. Ще направим всичко възможно да има човек и в центъра на защитата", заяви Дерменджиев.

Левски и Чукарички не се победиха - 1:1

Левски остана без успех в контролите, Божинов с фрапантен пропуск срещу сърби

"Сините" завършиха 1:1 с Чукарички