Чуждестранни мениджъри ще напълнят ложите на националния стадион "Васил Левски" за днешното дерби Левски - ЦСКА. Обекти на техния интерес са двама талантливи български футболисти - Станислав Иванов от Левски и Валентин Антов от ЦСКА, пише всекидневникът "Тема Спорт".

Левски - ЦСКА, на живо
на живо

Левски - ЦСКА 0:0, изгониха футболист на "сините"

Развой на голямото дерби по минути

20-годишният нападател на "сините"" не пропусна нито един шампионатен двубой през есента. В тях той отбеляза осем гола. За една година Иванов направи сериозен прогрес и се утвърди като основен играч в тима от "Герена".

Неслучайно той е и в полезрението на националния селекционер Георги Дерменджиев. Към него в края на миналата година имаше интерес от няколко клуба, включително и от Русия. Тогава от "Георги Аспарухов" споделиха, че нямат никакво намерение да се разделят със звездата си. В сегашната ситуация обаче няма да е голяма изненада, ако още сега или най-късно през лятото, бъде продаден.

Снимка 419293

Източник: LAP.bg

19-годишният Антов също се развива с впечатляващи темпове. Той вече има 30 мача в родния елит, като осем от тях бяха през есента. Във всички тях той беше титуляр и остана на терена през цялото им времетраене. Антов е следен от английски тимове. Освен с екипа на ЦСКА, той прави страхотно впечатление и с представянето си за младежкия национален отбор. В него той е съотборник със Станислав Иванов.