Собственикът на Левски Наско Сираков зацикли и в изпълнението на План Б за спасението на "сините", който и без това не е много ясен. Оказа се, че босът на един от основните спонсори на клуба "Палмс Бет" е отказал предложените му от Сираков 30% от акциите на Левски съобщава "Мач Телеграф".

Наско е настоявал да получи за тях около 3 милиона лева, които да бъдат използвани моментално за спасението на "сините". Шефът на "Палмс Бет" обаче отказал офертата, защото не виждал смисъл да има акции на Левски, които реално не му дават никаква власт, след като Сираков така или иначе ще остане с 51 процента.

Според запознати бързият отказ се дължи и на друг факт. Наско поканил на среща шефа на букмейкърската компания миналия петък. Човекът бил на почивка в Гърция със семейството си, но се прибрал у нас, за да се види със Сираков.

Срещата обаче така или иначе не се състояла, защото Наско решил да я отмени в последния момент, за да отиде на море. Това до голяма степен е предопределило изхода от разговора, който в крайна сметка се провел в неделя и е завършил зле за Левски.

Феновете на Левски се активизираха сериозно

Феновете на Левски се активизираха сериозно

Купиха сериозен брой членски карти