Централният нападател на Левски - Валери Божинов е на мнение, че временният наставник на тима Георги Тодоров трябва да бъде назначен за постоянно на тази позиция. Според него именно този специалист е в основата на "синия" възход в последните кръгове на Първа лига.

"Честито на отбора, днес момчетата направиха невероятен мач и зарадвахме феновете. Отдавна не бяхме вкарвали толкова голове на "Герена". Уважение и респект към Черно море, но заслужени ги победихме днес", заяви Божинов и коментира ситуацията при новия треньор, като според него ръководството трябва да го задържи за постоянно.

Слави Костов: Тази нощ ще спим спокойно

Слави Костов: Тази нощ ще спим спокойно

"Когато Левски побеждава, всички са щастливи"

"Искам да поздравя и старши треньора Георги Тодоров, който влага сърце и душа в работата си до момента с нас. Вкара настроение, вкара усмивки в нашите лица. Той и щабът му са невероятни хора и идваме всеки ден с усмивка и настроение".

"Г-н Тодоров всеки ден говори с футболистите, вдъхва ни увереност, така прави, че дори и младите футболисти да се чувстват звезди. Виждате, че и Стаси, и Деян, всеки един млад футболист влиза и се раздава. Тези млади момчета заслужават да играят".

Левски победи Черно море с 5:1

Левски с първа победа на "Герена" за 2019 година, "сините" с разгром над Черно море

Селекцията на Георги Тодоров вкара пет гола на "моряците" и намали изоставането си от ЦСКА

"Аз наистина се надявам клубът да направи така, че да остави г-н Тодоров на поста, защото наистина заслужава и мисля, че той е правилният човек за Левски. Той е левскар, дълги години работи тука, играл е в отбора. На Левски му трябва левскар и той е правилния човек".

"Но има си ръководство, г-н Колев и г-н Бекали решават и заедно с г-н Божков ще определят кой да е треньорът. Но този човек заслужава респект с това, което на нас ни вкарва в главите. Върши си много добре работата и искам да го поздравя за уникалната работа".

Стаси Иванов: Не се притеснявам от нищо, все пак играя в Левски

Стаси Иванов: Не се притеснявам от нищо, все пак играя в Левски

"Георги Тодоров е много добър специалист"