Младият футболист на Левски Станислав Иванов беше един от най-добре представилите се в мача с Черно море, който левскарите взеха с 5:1. Той се отличи с гол и две асистенции, като бележи във втора поредна среща.

"Всеки мач излизам да дам всичко от себе си и се надявам да играя все по-добре и по-добре. За Левски всяка победа е много ценна и играем всеки мач да победим. Станислав Костов ми дава съвети, но не само той, а и всички по-опитни. Това ни помага да растем нагоре", заяви Иванов пред "Диема" и коментира работата с новия наставник Георги Тодоров.

"Работил съм няколко години с Георги Тодоров, държи добро настроение, помага ни да държим добро ниво. Той е много добър специалист", сподели талантливият футболист и говори за предстоящия мач с Лудогорец.

"Сега мислим за следващия мач, във всеки двубой мислим само за победа. Така ще е и сега, пък после ще видим какво ще стане. Няма от какво да имам притеснения от когото и да било, все пак играя в Левски, а в Левски не се притесняваме от никого", заяви Иванов и разкри на кого посвещава победата и добрата си игра в неделния ден.

"Искам да посветя днешния си гол и победата на баща си, който има рожден ден днес", завърши Станислав Иванов.

Слави Костов: Тази нощ ще спим спокойно

Слави Костов: Тази нощ ще спим спокойно

"Когато Левски побеждава, всички са щастливи"