Премиерът Бойко Борисов взе отношение по темата с акциите на Левски. Както е известно, ценните книжа му бяха джиросани от Георги Попов. 

"Насила може да вземеш, но насила не може да дадеш. Това беше подигравка и е ясна целта. Няма да прехвърлям нищо. Никой не ме е питал. Тези акции не са на мое име. Не знам кой какво е подписвал някъде и не съм дал съгласие, нито някой ме е информирал. Не ме интересува какво е направено.

Ако така казва законът, това е направено умишлено. Почитателите на Левски да търсят този, който го е направил. Няма да ме вкарат в тази игра. Ами то всяка фирма в ликвидация утре може да си джироса на мое име.

Снимка 479565

Източник: пресцентър МС

Няма да участвам в това. Идете при този, който го е направил. Така или иначе всеки ден го отразявате. Няма да се хвана на въпросите на Божков ТВ.

Нито искам да получавам акциите, нито съм дал съгласие, нито искам да ви давам възможност отново да се упражнявате на мой гръб. Не желая. Няма казус. Ако вие не съзнавате какво е направено и каква е целта, си е за ваша сметка.

Няма полезен ход. Подиграха се с Левски, ако искат да ги прехвърлят на когото искат. Аз няма да участвам в това", каза премиерът.

Георги Попов: Наско Сираков се съгласи да вземе акциите на Левски

Георги Попов: Наско Сираков се съгласи да вземе акциите на Левски

"Борисов може да ги върне обратно към нас"