Новият главен скаут на Левски - Богдан Патрашку увери "синята" общественост, че столичният гранд няма да бъде умишлено напълнен с румънски футболисти.

Той обеща, че лятната селекция на тима ще бъде насочена главно към привличането на класни играчи, които ще издигнат на по-високо ниво представянето на вековниците.

Джовани Бекали: Тези преди Божков са оставили голяма рана в Левски, правени са много лоши трансфери

Джовани Бекали: Тези преди Божков са оставили голяма рана в Левски, правени са много лоши трансфери

"Костов не е Марадона, но вече има 20 гола"

"Първите ми впечатления от играта на Левски са добри. Липсваха няколко футболисти, но отборът показа характер и се поздрави с победа. Левски обаче е длъжен да доминира повече и да печели по-убедително. Селекцията е сложен процес. Ще оценим много добре ситуацията. За да изберем кои футболисти ще привлечем, първо много добре трябва да преценим какво качество ще остане при нас след края на сезона.

Тогава ще се мисли за най-добрите решения на всеки пост. Сред новите попълнения ще има и българи, и чужденци. Водещото ще бъде да са наистина класни. Дали ще има румънци? Това, че ние сме румънци не означава, че ще напълним отбора с наши сънародници. Работата ни е на първо време да мислим за доброто на Левски", каза Патрашку пред "Меридиан Мач".

"Решенията за новите попълнения ще ги взимаме всички. В Левски вече сме семейство, което ще сяда на масата да обсъжда случая на всеки един футболист поотделно и ще решаваме заедно", допълни новият силен човек по трансферите на "Герена".

Николай Михайлов се завръща в Турция?

Ники Михайлов се завръща в Турция?

Елитен тим от южната ни съседка проявява интерес към вратаря