Бившият треньор на Ружомберок Норберт Хрнчар вярва в шансовете на словашкия отбор да отстрани Левски. Специалистът е на мнение, че името на "сините" е по-голямо от възможностите на футболистите им. 

Хрнчар бе на трибуните и изгледа победата на столичани с 2:0. 

""Първото полувреме изцяло отговаряше на параметрите на турнира. Ружомберок игра интересен футбол. Гостуващият Левски не стигна до нищо, с изключение на една случайна ситуация, която завърши с гол.

Вторият им гол приключи мача. Да, Ружомберок може и да нямаше много голови положения, но срещу който и да е опонент в Европа не бива да очакваме огромен брой ситуации.

Твърде жалко е. Левски не е някакъв огромен противник, както името му предполага. Днес името на клуба е много по-сериозно, отколкото представянето му. Разбира се, не искам да казвам, че те са слаб съперник или пък да ги подценявам. В Европа няма слаби отбори.

Ситуацията сега е сложна, да, но не трябва да увесваме носове. Трябва да вярваме. Следващият мач ще е при закрити врата, а атмосферата ще бъде интимна. Вярвам, че при такива условия може да преобърнем елиминацията. Играчите не бива да се подават на отчаянието, нито пък да излизат без амбиция", заяви Хрнчар.

Левски се раздели с Ривалдиньо

Левски разкара още един от ненужните

"Сините" освободиха Ривалдиньо