"Всичко е до желание - насила такива неща не стават", така започна коментара си пред "Меридиан мач" относно дарителската кампания с акции на Левски легендата на "сините" Тодор Барзов.

"Наско Сираков, разбрах, няма да си купи акции. Сигурно има проблем с клуба. И аз имам проблем - като мина край "Герена", никой не ме познава, никой не ме поздравява. Това, разбира се, в кръга на майтапа. Вижте, това е благотворителна акция. Всеки, който е левскар, трябва да помогне. Аз ще си взема акции за 100 лева - малко, но от сърце. Безработен съм, пенсия не получавам, но отнякъде ще намеря 100 лева", каза още авторът на шампионския гол за Левски срещу ЦСКА през 1979 година. Той коментира и слабия засега интерес към акциите на Левски.

"Едно от важните неща, които трябва да се отбележат, е, че малко късно се сетиха да направят тази кампания и заради това интересът не е голям. Няма и реклама това нещо. Ако организаторите само си седят и чакат някой да дойде да даде пари - няма да стане. И сега съм сигурен, че който е истински левскар, ще си купи акции", завърши Барзов.