Бившият собственик на ЦСКА - Александър Томов бе гост в предаването "Лице в лице" по bTV, където отново коментира случващото се в Левски и най-правилните начини, по които може да се спаси столичният гранд.

Ето какво каза той:

Георги Петков: Г-н Сираков е уникален специалист в неговата област

Георги Петков: Г-н Сираков е уникален специалист в неговата област

"Той иска всеки един да се раздава абсолютно всеки ден, във всеки мач, във всяка тренировка"

"Без силни ЦСКА и Левски не може да има силен български футбол и това си личи от последните години. Дай, Боже, двата отбора най-после да се стабилизират.

За да бъде шампион един голям отбор, са необходими между 7 и 10 милиона годишно. Приходите идват през лятото от евротурнирите, а разходите са през цялата година. Затова много отбори ползват кредити през зимата, които се опитват да връщат през лятото.

Хубаво е да не се отива на варианта "спасител-бащица" при Левски. При втория ми път в ЦСКА направихме опит за акциониране, продажба на акции на феновете, но това не беше успешно, тъй като не събрахме необходимите пари. Вторият вариант е да има повече заможни акционери, плюс фенове на тима като Тръст "Синя България". Така се прави връзка между любовта на феновете и клуба.", добави професорът.

Венци Стефанов: Наско ще сложи край на харчовете в Левски

Венци Стефанов: Наско ще сложи край на харчовете в Левски

"Той знае как да се намали бюджета на клуба"