Отборът на Интер загуби финала в Шампионската лига от тима на Манчестър Сити с минималното 0:1, старши треньорът на "нерадзурите" - Симоне Индзаги, вярва, че този финал е бил само началото и, че неговият състав ще се върне по-силен отвсякога съвсем скоро

"Направихме страхотен мач и трябва да сме горди с това. Не трябва да мислим какво трябваше да стане, защото заслужаваме повече. Прегърнах моите играчи един по един, тъй като те бяха невероятни, точно както бяха нашите фенове и заслужаваха различен резултат, но се надявам да са щастливи да видят начина, по който отборът игра тази вечер.

Не съжалявам за избора ми на състав и ще се върнем на финал в Шампионската лига съвсем скоро.

През последните 25 минути от мача видяхте, че нещата се стекоха така, че просто топката не искаше да влезе във вратата. Случва се, случва се включително и във финал на Шампионската лига. Но все пак ние играхме срещу Манчестър Сити с всичките си сили и го направихме много добре. С този дух, който показахме днес, мисля, че съвсем скоро ще се върнем. Вчера казах, че няма да сменя нито един от играчите, които бях предвидил за мача и тази вечер се видя защо е така".

Манчестър Сити - Интер 1:0 във финала на Шампионската лига

Манчестър Сити е новият крал на Европа! "Гражданите" излъгаха Интер и завоюваха исторически требъл!

Родри отбеляза единственото попадение в мача