Треньорът на Интер Антонио Конте очаквано бе бесен след загубата на тима му от Борусия (Дортмунд) в Шампионската лига. Италианският тим водеше с два гола преди почивката, но допусна обрат до 3:2. Конте обаче не се ядоса на своите футболисти, а на ръководството на "нерадзурите".

Борусия (Дортмунд) победи Интер с 3:2 в Шампионската лига

Борусия (Дортмунд) осъществи голям обрат срещу Интер, мароканец се превърна в звездата на вечерта

Битката в група F става непредвидима

"Срещу Барселона беше същото. Не, това беше още по-лошо, защото водехме с два гола, а не с един. Дори не ми се коментира второто полувреме. Надявам се този мач да изясни в каква ситуация се намираме на тези, които още не разбират (б.р. Конте визира ръководството). Момчетата не можеха да направят нищо повече. Слабо ме вълнува какво ще стане през зимата. Ние трябваше да планираме сезона много по-добре", заяви Конте.

"Сега играем на практика с едни и същи футболисти, които нямат почивка. От днешното второ полувреме могат да се направят еднозначни изводи. Невъзможно е да играем на предела в Серия "А" и Шампионската лига. В мача със Сасуоло стана същото, но там водехме с 4:1 и завършихме 4:3. Просто съм бесен, защото сами се поставихе в тази ситуация. Нека директорът да дойде да говори вместо мен", добави още италианският специалист.