Германия - Бундеслига 16:30ч.
Хановер 96 - Майнц 05


И двата тима стартираха отлично сезона, като Майнц дори е със стопроцентов актив до този момент. Това обаче едва ли ще продължи и след тази му визита. Само веднъж в цялата си история Майнц си е тръгвал с пълен комплект точки от гостуване на Хановер и то преди доста време. Хановер е типично домакински тим, като шестте точки в двете му срещи на неговия стадион до момента затвърждават това. Ако домакините не намерят сили за победа, то почти сигурно няма да загубят.

прогноза: 1 ДНБ
сигурност: 7/10


Англия - Висша лига  17:00ч.

Кардиф - Евертън


В Чемпиъншип Кардиф загуби едва 2 от 23 домакинства и показа, че визитите в Уелс няма да бъдат леки за никого, дори член на елита на Англия. В миналия кръг на плещите си това усети и тимът на Манчестър Сити, който въпреки, че поведе в резултата, напусна терена победен с 3:2. Новият треньор на "карамелите" Мартинес ще има нужда от време, за да успее да наложи идеите си, а резултатите ще са последното нещо, което ще се търси точно сега в началото на кампанията. Видно е, че играта на Евертън е доста по-различна от миналия сезон, но в негативна посока и тук най-малко вероятният знак следва да бъде 2-ката.

прогноза:
сигурност: 6/10


България - А група 20:00ч.

Черноморец - Литекс

Ясно е, че Литекс няма как да продължава все така непобеден, а едва ли има по-подходящ треньор от Димитър Димитров, който да се окаже първият камък препънал тима от Ловеч. Черноморец е много труден за побеждаване в Бургас, а това да бъде надигран на собствения си стадион се отдава на много малко от родните тимове. Гостите освен, че притежават доста млада селекция, имат ясно доловими пропуски в защита, а от скоро и проблеми с вратарския пост. Опитните Джазула и Джордан, ако бъдат успешно парирани, то офанзивната мощ на тима ще бъде почти преустановена. Това е лесно постижимо и треньорът на домакините вероятно ще направи така, че неговият отбор ще успее се противопостави успешно и едва ли ще загуби.

прогноза:
сигурност: 6/10

Франция - Лига 1 21:00ч.

Сошо - Аячо

Аячо, както всички тимове от Корсика, навън е по-добра алтернатива за залог против него, отколкото в негова подкрепа. Новият треньор Раванели не промени почти нищо, като тимът му играе изключително дефанзивно и разчита на вездесъщия си мексикански вратар Очоа. При тези обстоятелства едва ли е изненада, че гостите от Корсика все още нямат победа от началото на кампанията, а за конкретния двубой ще бъдат лишени от услугите на почти половината си най-обичайни титуляри начело с Кавели и Едуардо. Сошо до момента също е без победа, но неговата програма беше повече от тежка, след като се изправи срещу Лион и Монпелие, но днес ще има чудесен шанс да вземе дебютни три точки.

прогноза: 1
сигурност: 8/10

Автор на прогнозите: Георги Сотиров, Probet.bg.