Президентът на ФКСБ Джиджи Бекали отново демонстрира буйния си нрав. Той отрави остри крититики по адрес на съдийка, която бе във ВАР-стаичката по време на двубоя между "синьо-червените" и Ботошани от елита на Румъния.

Двубоят завърши при резултат 3:2 за ФКСБ, който обаче завърши мача с 9 души, докато Ботошани, за който цял мач изигра Радослав Димитров, получи 1 червен картон и също завърши срещата в намален състав.

Гневът на Бекали бе насочен срещу Кристина Трандафир, която накара главния съдия да покаже червени картони на двама играчи от ФКСБ, както и да признае гол на Ботошани, който в интерес на истината първоначално не бе зачетен заради несъществуваща засада.

"Ще питате за съдийството. Наистина харесвам този рефер (б.р. Каталин Буси, който бе главен съдия). По лицето му се вижда, че е добър. Той ще стане голям рефер. Но добрите мъже ги тъпчат. Но Бог ще му помогне. Той няма грешка или добре, той допусна малка грешка, но все още се правят грешки", започна Бекали относно главния съдия на мача.

След това той изля гнева си върху съдийката, която бе на ВАР: "Всичко се разпада, когато жена води мъжки мач. Оставете женския футбол на жени (б.р. съдии), а мъжкия футбол - на мъже. Ако имаше мозък, но нали знаете, тя е жена, какво друго да очакваме?".

"Съдиите свиреха добре, но тогава и жената се намеси и каза "Това е червен картон!" Луда ли е?".

"Как може жена да каже на мъж, че не е прав? Не може, защото са я направили от мъжко ребро!", завърши президентът на ФКСБ.

Бекали: Разочарован съм, трябваше да бием с 3-4 гола разлика

Бекали: Разочарован съм, трябваше да бием с 3-4 гола разлика

Познах, че ще спечелим, казва босът на ФКСБ