Треньорът на Етър Калоян Чакъров коментира равенството 2:2 при гостуването на Царско село. "Болярите" имаха два гола аванс до последните минути, но допуснаха изравняване. 

"Не ни достигна футболна зрялост. Водейки 2:0, не трябваше да се водим по емоциите и да търсим трети гол. И в предишните мачове допуснахме тези слабости, трябва да ги изчистим. Възможно е да има липса на концентрация. Аз го отдавам на голямото желание за победа днес. Доволен съм от начина, по който футболистите интерпретираха мача, но съжалявам.

Трудно можем да заместим голмайстор като Дани. Благодарим му много и му пожелахме успех. Ситуацията в отбора не е спокойна. Затова имахме нужда от победа, за да посрещнем следващия мач със спокойствие. На футболистите им тежи натрупването на лоши резултати. Играхме много добре, но не взехме това, което заслужаваме.

Традиционно не играем успешно срещу Ботев (Враца). Нека минат емоциите, защото футболистите са много разочаровани. Ще направим всичко възможно да вдигнем настроението и да играем добър футбол. Надявам се да победим", заяви Чакъров.

Царско село и Етър не се победиха - 2:2

Късна драма между Царско село и Етър, двата тима взеха по точка

Срещата завърши 2:2