Етър обяви цените на билетите за домакинските мачове от новата кампания 2022/2023 г. Редовните билети ще бъдат с цена от 8 лева за мач. Учениците от 7 до 18 години и пенсионерите ще заплащат по 5 лева, а децата до 7 години ще влизат безплатно с придружител. Остават и семейните билети във вариант родител с едно дете - 10 лева и родител с две деца - 12 лева.

"Тази година клубът предлага на феновете и сезонни карти на цена от 100 лева редовна и 50 лева пенсионерска.

Нов панамец в Етър

Нов панамец в Етър

Хавиер Бетегон е юношески национал на своята родина

Феновете, които закупят сезонни карти, покриващи всички домакински мачове за целия сезон, освен че демонстрират своята вяра и подкрепа към отбора, също така оказват важна финансова подкрепа за клуба. На практика по този начин те си запазват вход за мачовете на миналогодишните цени, а получават и бонус от безплатен вход в мачовете за купата.

Организацията по закупуването на картите ще става през Фен клуб ЕТЪР, като за целта трябва да се обадите на телефон 0888210472. Важно уточнение е, че при извънредна ситуация и евентуална пандемична обстановка и ново затваряне на стадионите през сезона, пари по закупените абонаментни карти не могат да бъдат връщани на притежателите им.

Очакваме ви на стадион "Ивайло"!

"ЕТЪР" - ТОВА СИ ТИ", съобщават в официалния сайт на "виолетовите".

Етър се подсили с опитни играчи

Етър се подсили с опитни играчи

Крум Стоянов и Георги Ангелов акостират в тима