Наставникът на Етър - Емануел Луканов сподели, че е доволен от подготовката на тима тази зима. Той коментира и представянето на своите възпитаници при днешния успех с 2:0 над дубъла на Лудогорец:

"Доволен съм, завършваме много добре подготовката. Много съм доволен от проверката. Най-важното е, че запазихме всички без контузии, осигурихме на основните играчи 80 минути игрова обстановка. Времето и теренът бяха отлични, можеше да бием и по-изразително. Завършихме подготвителния период по добър начин. Започнахме го лошо, но го завършваме добре и дано положителната атмосфера и обстановка продължат и за мача с Монтана.

Самите резултати в контролите нямат значение, аз си подготвям отбора за първия мач. Не съм го подготвял нито за контролата в Габрово, нито за контролите с Черно море или Лудогорец-2. Както виждате, играчите от втория отбор и юношите тренират с нас, дори 6-7 деца от набор 2005/2006 г. Пускам ги без никакво притеснение. Но ние готвим отбора си за мача с Монтана. Мартин Моран и Хавиер Бетегон тренират индивидуално, ще продължат и днес и утре, докато съберем отбора за първия официален мач".

Етър излъга Литекс във Велико Търново

Етър излъга Литекс във Велико Търново

Етър излъга Литекс в контрола