Треньорът на Етър (Велико Търново) Александър Томаш коментира предстоящия мач срещу Царско село. Ето какво каза специалистът:

"Опитваме се по най-бързия начин на базата на това, с което разполагаме в момента като потенциал, да подобрим нещата във всяко едно естество - и спортно-технически, и организационно.

Няма да се връщам вече на мача със Славия, обсъдихме го с момчетата и гледаме напред. С оглед на това, че са ни нужни точки - очаквам победа. Не само срещу Царско село, но и във всеки един мач занапред срещу всеки противник.

Моята задача е да подготвя футболистите по най-добрия начин, да излязат и да спечелят", заяви Александър Томаш.

Етър стартира продажба на виртуални билети

Етър стартира продажба на виртуални билети

Дебютът на "болярското" начинание ще бъде мачът срещу Царско село

"Цялата футболна общественост в България смята, че Етър с единия крак е вече изпаднал, а всичките приказки и писания малко или много се отразяват на момчетата, но аз съм забранил думата "Втора лига". Докато имаме какъвто и да е шанс, аз ще се стремя към изпълняването на задачата - оставане в елита. Победата е много важна, особено вътре в съблекалнята.

Моята задача е да ги отрезвя и да махна тези мисли от главите им, да им покажа в тренировките, че и те самите в определени ситуации се подценяват. Една победа ще им вдъхне чисто психологически увереност и самочувствие, за да се получават нещата", добави Томаш.

В Англия съжаляват за Преслав Боруков

В Англия съжаляват за Преслав Боруков

"Той би паснал идеално в Шефилд Уензди"