Новият мениджър на английския Челси и бивш италиански национал Карло Анчелоти има интересна футболна философия. Той твърди най-сериозно, че своите успехи в кариерата си като треньор дължи на това, че като дете е произвеждал сирене заедно със своя баща.

"Баща ми беше селскостопански работник, разказва Карло Анчелоти. - Като дете съм доил крави и съм цепил дърва. Най-важното ни производство бе млякото, от което правехме сирене пармезан."

"Като дете научих важен урок, който ме съпътстваше през целия ми живот - да чакаш и да бъдеш търпелив. Който иска да направи сирене пармезан, трябва да чака най-малкото една година. Днес садиш, а плодовете ги береш след една или след две години. Това е и моята футболна философия. Не трябва да бъдете нетърпеливи с резултатите, ако сте работили правилно, те ще дойдат", завърши мениджърът на Челси.