Нападателят Димитър Бербатов направи традиционният си анализ на Премиър лиийг, който се публикува всяка седмица в специализиран сайт за залози. Този път акцент на неговите думи пада върху нападението на Арсенал и предстоящото дерби на "топчиите" с Ливърпул.

"Мачът е първият срещу втория, ще бъде страхотен двубой. Ужасно харесвам Обамеянг и Лаказет, харесва ми да ги гледам как играят, тяхното партньорство е впечатляващо. Начинът, по който играят заедно и головете, които реализират, тяхната бързина и острота са невероятни. Същото се случва и с атакуващите играчи на Ливърпул като цяло", коментира още българският футболист.

"Бих искал да бъде голова фиеста, но вероятно ще става дума за много тактически решения, взети по време на мача как да успеят да се спрат едни-други, в крайна сметка става дума за битка за трите точки".

"Ако падне ранен гол може би ще се получи отворен мач, но ако не падне такова попадението, може би ще става дума за няколко тактически промени и ще се касае до това кой ще допусне пръв грешка", каза още Димитър Бербатов.

Бербатов: Погба пропусна дузпа, но няма място за притеснения

Бербатов: Погба пропусна дузпа, но няма място за притеснения

"Случвало ми се е. Искал съм да бия дузпа, но друг я е изпълнявал"