Основният играч на Дунав-Васил Шопов беше определен за "Играч на мача" с Лудогорец. Неговият тим беше близо до успеха, но допусна късно изравняване и мачът завърши 2:2. Първият гол в мача беше именно на Шопов, според когото изпуснатата победа се дължи на умората в края на мача.

"Доста се поизморихме накрая и затова не победихме, доста сили хвърлихме. Хубав мач, с доста атаки се получи, но все пак това е футболът. Борихме се до края, но за толкова ни стигнаха силите", заяви Шопов пред "Диема" и коментира тактиката на тима си.

"Надявам се да се променим, говорехме с всички, че срещу ЦСКА бяхме по-затворени и трябва да излезем по-напред. Щом вкарваме голове на Лудогорец, това е показателно за нашата атака, но и за отбора като цяло", заяви Шопов, като коментира защо тимът му се представя толкова добре срещу шампиона.

"Може би и Лудогорец ни подценява малко, но и ние се хвърляме много срещу тях. Намираме някаква мотивация вътре в нас, когато се изправяме срещу този силен отбор", заяви още Шопов и коментира амбициите на отбора за място в Лига Европа.

"Капка по капка вир става, малко некоректно спрямо нас ще е, че Лудогорец ще играе с юноши, но ние ще се борим. Цял сезон се борим със съдии, с всичко, нямаме терен да тренираме, но се борим. Духът ни сплотява, всички сме приятели, дори и да падаме няма кавги", завърши Васил Шопов.

Великов: Всички отбори ще имат ядове с нас

Великов: Имаше 100-процентова дузпа за нас, яд ме е, че не бихме Лудогорец!

"Направихме грешка, че играхме затворено срещу ЦСКА"