Министърът на младежта и спорта Радостин Василев говори пред медиите след финала за Купата на България, в който Левски победи ЦСКА с 1:0.

"Честита купа на Левски, по-добрият отбор спечели днес. Браво на тях, надявам се да съм им на кадем - да имат оттук нататък много купи и титли. Слаб мач като цяло, второто полувреме Левски много по-силен и заслужено и категорично спечели купата.

Поздравявам ги, радвам се за тях, много дълго време чакат, така трябва да бъде - Левски и ЦСКА трябва да разпределят медалите и купите в България. Много хора, много емоции, хубаво е да има публика.

Филип Филипов: Не трябва да се правят трагедии

Филип Филипов: Не трябва да се правят трагедии

Много тежък момент, но трябва да работим и през следващия сезон ЦСКА да бъде на топ ниво, споделя той

Сериозно се замислям за законопроект за пиротехниката, това трябва да се криминализира. Бомбите гонят хората от стадиона, това не трябва да е на стадионите вече. България много отдавна има нужда от по-голям и по-модерен стадион, но с това разполагаме в момента. Левски трябва да празнуват.

Името на Красен Кралев не съм го споменавал в последното ми интервю, той разпознал ли се е? След като се е разпознал, значи има от какво да се притеснява. Аз не говоря празни приказки, тежки дни предстоят за Красен Кралев оттук нататък", каза Василев.

Наско Сираков: Счупихме един 13-годишен карък

Наско Сираков: Счупихме един 13-годишен карък

След 15-ата минута надиграхме ЦСКА и закономерно спечелихме, споделя той