Българският специалист Неделчо Матушев вероятно има най-сериозни познания върху футбола в Армения, местните клубове и таланти. И заради работата си в тази бивша съветска република, и заради контактите, които поддържа там. Матушев, който е бил начело на много отбори у нас и зад граница, познава отлично новото попълнение на ЦСКА Жираир Шагоян, присъединил се миналата седмица към "армейците".

"Жираир е много качествен млад футболист и ЦСКА постъпи правилно с привличането му. Със сигурност нито треньорите, нито феновете ще съжаляват. Напротив - очаквам да се превърне в един от любимците.

Шагоян има всички качества за големия футбол - бърз е, бързо работи с топката, има хубав дрибъл, смел, не се плаши от единоборства. Единственото нещо, върху което трябва да помислят в ЦСКА, е физическото му укрепване.

Поздравявам хората на Българска армия, които са се спрели на него. Той е млад и бъдещето е пред него. Като човек мога да кажа, че е скромен и позитивен, весел млад човек. Бил е при мене на базата на арменските национални отбори като част от юношеските селекции", каза Матушев пред БТА.

Този млад, млад ЦСКА...

Този млад, млад ЦСКА...

17 от разширения състав са на 25 или по-малко години