Певецът Здравко Желязков от "Ритон" е известен с пристрастията си към ЦСКА и непоправимия оптимизъм.

"За съжаление, няма да мога да отида на мача, защото съм малко болен. Не е ковид, аз съм ваксиниран. Това е професионално хронично заболяване на гласните струни. Иначе очаквам да бием Арда. Дано да ги размажем! Те са новаци все пак. Да потренират още малко. Корав тим са, но сега остава и те точно да ни бият?!", каза Здравко пред "Мач Телеграф".

Стоичков: Купата е за ЦСКА!

Стоичков: Купата е за ЦСКА!

Легендата надъха "червена" България

Притеснява ме единствено побългареният ВАР. Защото дори съдията на терена да е безпристрастен, не се знае какво решение ще вземат хората, които са пред екраните. Защото в крайна сметка те определят правилата. Естествено, че същото ще каже и Любо Пенев. Той е професионалист е и много точен. Те за това и много хора го мразят.

Научил ли си е Любо урока от 2009 и 2019-а

Научил ли си е Любо урока от 2009 и 2019-а

Ще разберем скоро

Нека да вземем пример от последния мач. Тогава едно младо момче - Бисмарк, което има фантастични качества според мен, направи грешка. Но това е според ВАР в ситуация, в която имаше единоборство след ъглов удар. Но, Бога ми, при това положение трябва да се дават по 5 дузпи всеки мач. Тоест, беше измислено нарушение, което не съществуваше. А и се питам защо играчите на Локо (Пловдив) играха сякаш са на финал на Шампионската лига. Може би се стараха да изкарат някоя от забавените си заплати, но този път те могат да дойдат от друго място.

Знаете ли, аз винаги съм бил много откровен и директен, когато давам изявления. И наистина ме притесняват специалистите, които се занимават с ВАР, цимент или не знам какво. Но когато основен спонсор на българското първенство е човек, който е забогатял от хазарт, то какво да говорим. Всичко е хаос и не можем да очакваме честност", завърши Здравко Желязков.

Ганчев се колебае дали да гледа финала на стадиона?

Ганчев се колебае дали да гледа финала на стадиона?

По-скоро няма да го направи