Капитанът на ЦСКА Юрген Матей заяви, че за не го и съотборниците му е чест да работят с голямо име като Алън Пардю. Защитникът бе избран за Футболист №1 на 21-вия кръг в efbet Лига.

"Чувствам се добре, но контузията не е лека. Работя здраво всеки ден и се надявам с усилията, които полагам, да постигнем необходимия резултат.

Разбира се, че разговаряхме с Алън Пардю. Говорихме за контузията. Не можем да разговаряме за футбол в момента, докато всичко не се оправи. Не само здравословно, но цялостно.

Голямо име е Пардю. Познат ни е. Чест е да работим с такъв треньор, който иска да работи с нас. Не мога да кажа повече, защото в момента се възстановявам, но се надявам нещата да продължат добре и да научим изключително много от него.

Греъм Кери: Време е да завършим сезона силно!

Греъм Кери: Време е да завършим сезона силно!

"Предстои ни голям месец"

Трябва да се фокусираме върху следващия мач със Славия. Във футбола винаги има следващ мач. Не мога да кажа, че съм бил в отбора, когато се игра мачът. Контузен съм и не съм наясно със стратегията. Не можем да кажем, че не ни е било ден и, че имаме извинение. Трябва да забравим този мач и да се концентрираме върху следващите.

Това, което докторът казва е комбинация с това както се чувствам. Има два начина - когато си прекалено бързи и можеш да направиш по-голям проблем. Или когато отнемеш по-дълго време. Аз работя всеки ден, за да се възстановя за началото на предсезонната подготовка и да съм готов за началото на новия сезон.

Наблюдавам всички мачове на отбора от трибуните. ЦСКА срещу Левски е най-големият мач в българския футбол. Сега, когато става въпрос за Купата е с още по-голям заряд. Мисля, че това е чудесно за всички фенове. Нямам търпение да дойде финала, за да подкрепям отбора, но в същото време те трябва да се концентрират и за мача в петък.

Имаме две важни неща, към които се стремим. Едното е да спечелим финала, другото е да бъдем втори. Няма как едното да е по-голямо от другото. Разбираме, че за феновете е много важно да се спечели финала. В ЦСКА винаги се стремим да сме първи. Трябва да запазим и второто място. Затова мачът в петък е толкова важен", каза Матей.

ЦСКА с важна информация относно билетите за финала, част от тях трябва да бъдат презаверени

ЦСКА с важна информация относно билетите за финала, част от тях трябва да бъдат презаверени

Ето защо