Ръководството на ЦСКА разпространи важна информация относно билетите за предстоящия финал срещу Левски за Купата на България. Уточнението е, че всички талони за Сектор "А", които не са закупени от касата на "Армията" ще трябва да бъдат презаверени. Ето какво съобщават "червените" на своя сайт:

Греъм Кери: Време е да завършим сезона силно!

Греъм Кери: Време е да завършим сезона силно!

"Предстои ни голям месец"

"Армейци,

Информираме Ви, че всички билети за сектор "А", които не са закупени от касата на "Армията", трябва да бъдат ПРЕЗАВЕРЕНИ. В противен случай те няма да дават достъп до събитието.

Презаверяването ще става в СЪБОТА (14.05.) от 10:00 до 19:00 часа, както и в НЕДЕЛЯ (15.05.) от 10:00 до 14:00 часа на КАСИТЕ на ст. "Българска армия".

След възникналия казус вчера, когато се появиха основателни съмнения, че фенове на противниковия отбор, неспазвайки предварително оповестеното разпределение, купуват билети за сектор "А", настояхме пред организатора на финала, за бързо и коректно решение.

Проверката показа, че за сектор "А", извън касите на "Армията" са продадени 2025 пропуски. Няма как да знаем колко от тях са закупени от фенове на ПФК Левски София. За нас най-важни са сигурността и интересът на привържениците ни и вярваме, че това е единственият и най-справедлив начин нито един "армеец", закупил вече билет, да не загуби мястото си на стадиона, както и нито един фен на друг отбор да не се озове сред наши. За всички привърженици от провиницията, които пътуват само за мача, отново напомняме, че касите ще работят и в деня на финала до 14:00 часа. Осъзнаваме, че възможностите им за закупуване на билет са ограничени, затова настоявахме да не се стига до анулиране.

Гриша Ганчев плати поредните милиони за дългове на ЦСКА

Гриша Ганчев плати поредните милиони за дългове на ЦСКА

Вижте за какво

Съжаляваме за причиненото неудобство и се надяваме в бъдещите срещи, чиято организация не е в наши ръце, да не се сблъскваме с подобни проблеми".