Съсобственикът на ЦСКА Юлиян Инджов заяви пред медиите след срещата с министъра на спорта Радостин Василев, че на този етап нов стадион на клуба е невъзможна мисия. 

Ето какво каза бизнесменът: 

"Искам да споделя, че има напредък в отношението на държавата към спорта. Надявам се скоро това да проличи. Скоро ще разберем за мерките и решенията за развитието на спорта. Разбрахме се да се изготви тристранна група от представители на ЦСКА, от Спортни имоти и от ММС, която група да разгледа досегашната ситуация и да излезе и изложи решение. До 15 януари трябва да стане това. Трябва да се изясни стадионите държавни ли ще са, частни ли, ще остане ли издръжка. Ситуацията е различна. В Пловдив са общински, тук не...

За "Армията" е сложен въпроса заради Борисовата градина. Знаете за устройствения план, те не са благоприятни за клуба. Нашият план не може да се реализира и заради неизплатените суми за наеми. На този етап нов стадион на ЦСКА е невъзможна мисия. Трябва да намерим компромис. Мисля, че има решения, които трябва да се дадат по съответния ред към управляващите. Парите трябва да се връщат под формата на инвестиции. Ние не можем да направим инвестиция като документите не са оправени. Ние като частно лице, не може да влагаме пари, ако няма нормативни уредби".

Приключиха срещите между представителите на ЦСКА и Левски със спортния министър
на живо

Приключиха срещите между представителите на ЦСКА и Левски със спортния министър

Обсъдиха се важни теми