Временният министър на спорта Весела Лечева коментира темата със стадиона на ЦСКА. Тя заяви, че няма да бъде пречка "армейците" да имат добро и модерно съоръжение.

"Аз като човек от ЦСКА, повече от 20 години съм била част от този клуб с богата история и знам какво означава името ЦСКА. Сигурна съм, че хилядите фенове на отбора очакват едно добро и модерно съоръжение.

Мога да кажа, че аз самата няма да бъда пречка това да се случи. От първия ден, в който съм на този пост заявявам, че всеки трябва да спазва своите ангажименти и да бъде добросъвестен към договорите и споразуменията.

ЦСКА: Ще инвестираме още 6 милиона, а нямаме гаранция за строеж на стадиона

ЦСКА: Ще инвестираме още 6 милиона, а нямаме гаранция за строеж на стадиона

"Червените" с опровержение на информация от по-рано днес

За съжаление мога да кажа, че този анекс, който изтече в медиите, аз многократно съм правила запитвания за него. Получавала съм много оскъдна информация от дружеството, което стопанисва този имот. Още като встъпих в длъжност поисках цялата информация, всички договори, анекси и т.н. Не ми беше предоставена такава... или беше информация на парче. И това недоверие предизвиква в мен желание да сменя целия борд на директорите на "Сердика спортни имоти".

От мен се очаква да кажа дата, кога може да започне строителството, но официално не знам всички детайли. Когато държавата изпълни своите ангажименти и когато спортният клуб, който заявява желание за инвестиции, изпълни своите ангажименти, няма никаква пречка да се случат хубавите неща за ЦСКА.", заяви Лечева за "Спортал".