Бившият нападател на ЦСКА Жуниор Мораеш е завел дело срещу ЦСКА във ФИФА, разбра ТОПСПОРТ. Бразилецът иска 250 000 евро за неизплатени заплати и премии за периода, когато е носил "червената" фланелка.

Мораеш се подвизаваше в ЦСКА през сезон 2011/12, а някой от тогавашното управление на "армейците" е подписал изключително неизгодни за клуба анекси в договора му, заради които "червените" отново ще се изправят пред съда.

37-годишният бразилски нападател в момента е без отбор, но благодарение на ЦСКА си осигури трансфер в украинския Металург (Донецк), а след това и в грандовете Динамо (Киев) и Шахтьор (Донецк), където прибираше доста сериозна заплата.

След напускането му от стадион "Българска армия", Мораеш на няколко пъти заявяваше, че обича ЦСКА и че е склонен да се завърне в Борисовата градина, но сега нагледно ставаме свидетели на неговата "безрезервна любов".

Едва ли обаче, ще успее да постигне своето. Защото от периода му при "червените" минаха десет години... А срокът за предявяване на такива претенции е две.

ЦСКА покани представителите на медиите да отразят важно събитие

ЦСКА покани представителите на медиите да отразят важно събитие

То ще се състои на 18 април