Спортният директор на ЦСКА Пламен Марков призна, че ръковдството на клуба работи по привличането на заместник на Кирил Десподов, който се очаква да бъде продаден по време на трансферния прозорец. Освен това се чака и човек от чужбина, който да бъде назначен за методист в школата на клуба от "Българска армия"

Ето какво заяви Марков:

"ЦСКА е готов да се раздели с всеки футболист, който не влиза в плановете на треньора. На този етап се лансираха различни версии за преотстъпвания и продажба. След като няма обявена такава новина, значи не сме приключили с подобни разговори свързани. Аз ви казах, че нашият отбор се нуждае от добри футболисти, няма да се откажем да привлечем. Що се отнася до Десподов, той безспорно е един от най-добрите ни играчи, работим по привличането на евентуален негов заместник. Не можем да си позволим да се оголим на важни за нас постове. Кирил Десподов е в договорни отношения с ЦСКА. Ако има оферта, която е подходяща за финансовите условия на клуба и подхожда на неговите виждания, ще бъде трансфериран. Това, че има такива амбиции, е много добре, аз адмирирам тези желания", заяви Пламен Марков.

ЦСКА стресна Андерлехт с 5 млн. паунда за Десподов!

ЦСКА стресна Андерлехт с 5 млн. паунда за Десподов!

Белгийците шокирани от високата цена

"Водят се преговори с няколко чужди специалисти относно бъдеща методическа помощ в детско-юношеската школа. Каква е целта през втория полусезон за ЦСКА? Да събере повече точки. Да играе по-добре, така че да може в мачове с директни наши съперници да побеждава и да удовлетворява феновете. Не достигна малко повече зрялост, опит и малко класа. Трябва да обръщаме внимание на развитието на отбора и да не се занимаваме със съдийство и други фактори", добави спортният директор на ЦСКА.

Ел Маестро повдигна завесата за случващото се в ЦСКА

Ел Маестро повдигна завесата за случващото се в ЦСКА

"Няма да сменим 6-7 играчи, с Люпко е забавно", коментира треньорът