Нестор ел Маестро коментира пред медиите последните събития в ЦСКА, като говори по актуалните въпроси за клуба свързани със селекцията, Люпко Петрович и закъснението на Жеферсон.

Вижте какво заяви треньорът на "червените":

"Щастлив съм с моя отбор. Ние сме сериозен клуб, със сигурност няма да сменим 6-7 човека, което е позитивно, но винаги е възможно да продадем играчи, след което ще трябва да реагираме. Може би ще вземем един нов, но може и да не вземем. Е, няма да бъда аз продаден, за съжаление. Не е моя работа кой ще бъде продаден. Не мога да дам конкретна информация. Знаете към кои играчи има най-голям интерес. Мисля, че нямаме оферти засега постъпили. Жеферсон все още е в Бразилия, разговарях с него вчера. Има семейни дела, трябваше да свърши нещо със сина си, ще дойде в Испания. Ще закъснее две седмици. Това не е първият път, когато бразилски играч закъснява за подготовка", заяви Ел Маестро.

ЦСКА чака Жеферсон, днес е крайният срок да се появи

ЦСКА чака Жеферсон, днес е крайният срок да се появи

Бразилецът ще бъде глобен

"Много е забавно да се работи с Люпко Петрович. Той е тук всеки ден, наслаждавам се на личните си контакти с него, ще пътува с нас в Испания и ще има повече време за разговори там. Колкото до Тиаго и Черниаускас - трябва да питате тях за новите договори. Те имат договори сложени на масата, клубът иска да поднови контрактите им. Те работят добре, фокусирани са и мотивирани в заниманията. Но какво се случва между мениджърите и между тях, не мога да ви кажа. Ние сме отбор, който винаги търси развиващи се играчи, винаги имаме една дузина футболисти, които анализираме, така е и сега. Много се надявам с моята работа да подобря тима, футболистите да играят по-добре. Не трябва да се променя много, изработваме много детайли, от физическа гледна точка. Започнахме силно сезона, а след това загубихме от енергията си. Сега се надяваме да започнем отново силно и да продължим така до май. Тактическата работа е свързана с работата ни всеки ден. Предстои да играем срещу Лудогорец още два пъти, има теоретична възможност, може пък да направим чудо. От тези състезатели, които в момента тренират с нас, ще останат с нас до един", добави треньорът на ЦСКА.

ЦСКА стресна Андерлехт с 5 млн. паунда за Десподов!

ЦСКА стресна Андерлехт с 5 млн. паунда за Десподов!

Белгийците шокирани от високата цена