ЦСКА няма да бърза с взимане на решение за бъдещето на Жорди Кайседо след края на сезона. Еквадорският голмайстор на тима ще започне лятна подготовка с "червените" през юни. Нападателят вече отбеляза 20 гола през сезона и интересът към него от чуждестранни клубове е сериозен. В последните дни медиите на Острова разкриха, че той попада в трансферните планове на почти сигурния участник във Висшата лига през следващия сезон Фулъм. Според информацията лондончани са готови да броят на "армейците" 5,5 млн. евро за правата на еквадореца.

Стойчо Младенов за първи път с две поредни 0:0 начело на ЦСКА

Стойчо Младенов за първи път с две поредни 0:0 начело на ЦСКА

Предната лоша серия му костваше уволнение

Плановете на ЦСКА обаче са да се изчака най-доброто предложение за Кайседо, пише "Тема Спорт". Идеята е той да остане в отбора поне до края на юли. По този начин еквадорецът ще проведе лятна подоготовка с "червените" и ще помага на тима в първите мачове от евротурнирите и за началото на първенството.

В същото време в Борисовата градина вече се оглеждат за заместник на Кайседо предвид засиления интерес към еквадореца. Целта на клуба е да има готов вариант, който да замени веднага южноамериканския таран. Именно по този начин нападателят пристигна в ЦСКА в началото на миналата година. Тогава вече беше ясно, че Али Соу ще напусне в посока Ростов, като двамата дори се засякоха за няколко дни. В период от една седмица гамбиецът се разписа в първия пролетен кръг срещу Славия и напусна "Армията", а в следващия мач в титулярния състав и с победен гол вече беше Кайседо.

Паро защити Стойчо Младенов и също заговори за липса на класа

Паро защити Стойчо Младенов и също заговори за липса на класа

"Играчите в чужбина са последна дупка на кавала"