Легендарният бивш футболист и треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов коментира пред "Тема Спорт" нулевото реми срещу Царско село. Паро отново подкрепи Стойчо Младенов. И за него явно отборът няма нужната класа. Странно как тогава стана така, че тези футболисти спечелиха Купата на България и два пъти поред играха в групова фаза на евротурнири... Тогава май имаха класа, според всички.

Ето мнението на Никодимов сега:

Стойчо Младенов за първи път с две поредни 0:0 начело на ЦСКА

Стойчо Младенов за първи път с две поредни 0:0 начело на ЦСКА

Предната лоша серия му костваше уволнение

"От няколко месеца повтарям, че на футболистите на ЦСКА им липсва класа. Дори и да наредят един-два силни мача, следват три-четири напълно безлични. Тези играчи не могат да бъдат постоянни. А този отбор на "армейците" се намира на второ място в класирането с убедителна преднина пред третия, представете си на какво ниво е нашият футбол.

В последните сезони свикнахме винаги отговорността да поема треньорът, но Стойчо Младенов не е виновен, защото той работи с това, с което разполага. Какво повече се очаква от него с този материал? Да влезе той на терена ли? Въпреки че съм сигурен, че на тези години ще покаже по-голямо сърце от тях и ще създаде повече положения за гол.

Футболистите, които са в ЦСКА, идват от отбори, в които са играли по два-три мача на сезон. Тук ги мислим за звезди, а те в чужбина са последна дупка на кавала. Дори централният нападател Кайседо, който често носи тима на гърба си и обира заслужени похвали, бе тотално обезличен от защита, събрана на пожар преди един месец. Той бе пасивен и очакваше само да му центрират топката. Съперниците му обаче бяха по-високи от него и той угасна. Съотборниците пък не му оказаха никаква помощ. Няма как да изненадаш отбор, прибрал се дълбоко в своята половина, с изключително бавно изнасяне и непрекъснато връщане на топката назад", каза Никодимов.