ЦСКА пусна в продажба билетите за първото си домакинство от новия сезон. "Червените" приемат новака Крумовград на стадион "Българска армия" в петък (21 юли) от 21:00 часа.

Ето какво написаха "армейците":

"Билетите за мача ЦСКА - Крумовград от 2-ия кръг на Първа лига вече са в продажба онлайн в мрежата на URBO.. От днес (18 юли, вторник) стартира и физическата продажба на касата до фен магазина на "Армията", която ще работи всеки ден от 10:00 до 18:00 часа, а в деня на мача от 10:00 часа до края на първото полувреме на двубоя.

Двубоят на стадион "Българска армия" е в петък (21 юли) от 21:00 часа. Входните талони могат да бъдат закупени онлайн, а цените им са следните:

- Сектор "А" - 16 лв.

- Сектор "В" - 11 лв.

- Сектор "Г" - 8 лв.

- Сектор "Б" - 8 лв.

- ВИП ложа - 130 лв.

Два часа преди началото на срещата ще бъде отворена и специална каса за привържениците на Крумовград - до сектор "Б" в Борисовата градина, където ще се продават билетите за сектора за гости с цена 8 лв. От днес привържениците на гостите могат да си закупят пропуски за двубоя и онлайн в мрежата на URBO.

От клуба напомнят, че на касите на стадион "Българска армия" ще се продават и абонаментни карти за сезон 2023/2024 година. Деца до 7 години влизат на стадиона безплатно, а притежателите на абонаментни карти могат да посетят двубоя с тях".

Празник в ЦСКА

Празник в ЦСКА

Иван Турицов става на 24 години