ЦСКА преотстъпи Павел Жабов в Черноморец Бургас. Нападателят игра в Литекс през есента, но до края на сезона ще носи екипа на акулите, които също са част от Втора лига.

През миналия сезон пък Жабов бе част от дублиращия състав на ЦСКА с треньор Стамен Белчев. Той се изявява като ляво крило. Син е на бившия нападател на ЦСКА и Черноморец Бургас Петър Жабов, а през лятото води подготовка с представителния състав на червените.

Ел Маестро сплоти колектива в отбора на ЦСКА

Ел Маестро сплоти колектива в отбора на ЦСКА

Във вторник той заведе тима в един от топресторантите, намиращи се в елитния столичен квартал "Лозенец"

Както е известно, армейците преотстъпиха и друг офанзивен състезател, но в елитен отбор - Марк-Емилио Папазов премина в Хебър с договор до края на сезона. Двамата с Жабов са съотборници от юношеските формации на ЦСКА, а след това бяха заедно и в дубъла. Тепърва ще стане ясна съдбата на Георги Чорбаджийски.

В същото време се разбра, че вторият състав на червените няма да играе предвидената за събота среща с Чавдар Етрополе от Югозападната Трета лига заради финансовите проблеми в лагера на своя съперник. Мачът трябваше да се проведе в събота от 14:00 часа на Панчарево, но вместо това ще има двустранна игра.