Ръководството на ЦСКА обяви официално на своя сайт, че Калоян Кръстев е подписал с тима. Снощи сделката бе потвърдена от боса на "белите" Венци Стефанов.

Всички детайли между двата столични клуба са уточнени, а Кръстев ще се присъедини към заниманията на Стойчо Младенов след края на ангажиментите му с националния отбор. От сайта на ЦСКА информират, че Калоян е бил част от школата на "червените" в ранна детска възраст.

Предшественикът на ЦСКА АС-23, който разгроми Левски с 11:4 и 9:3

Предшественикът на ЦСКА АС-23, който разгроми Левски с 11:4 и 9:3

В приятелски и благотворителен мач

"Aрмейци,

ЦСКА официално финализира трансфера на Калоян Кръстев от Славия. След като ръководствата на двата клуба уточниха всички детайли по сделката, нападателят днес подписа своя личен договор. В момента той е част от състава на националите за предстоящите световни квалификации и чак след лагер сбора на "трикольорите" Кръстев ще се присъедини към новите си съотборници.

Макар и само 22-годишен, таранът вече има немалък опит със своите над 100 мача, 10 гола и 8 асистенции в Първа лига с екипа на Славия. В актива му личат още 10 срещи и 6 попадения за Купата на България. Обстановката на Армията няма да е непозната за Кръстев, който в детските си години е бил във формациите на червената школа", се пише в съобщението от CSKA.bg.

Паро: Победата над Виктория ще се помни дълго, Стойчо защити емблемата

Паро: Победата над Виктория ще се помни дълго, Стойчо защити емблемата

"Футболистите заслужават похвали за характера"