Защитникът на ЦСКА Тибо Вион говори за престоя си при "червените". Бранителят 

"Обадиха ми се една вечер и ми казаха, че ЦСКА се интересува от мен. Попитаха ме дали и аз съм готов да премина в този клуб. Отговорих с "да", защото никога не трябва да затваряте вратата на нито един отбор. Казаха ми, че на следващия ден трябва да съм в София, затова събрах си набързо нещата и отидох там. Посетих базата и се разбрахме да подпишем договор. Преди това изобщо нямаше оферти към мен", заяви Вион пред lanouvellerepublique.fr.

"Що се отнася до инфраструктурата - клубът няма на какво да завижда на нито един отбор от Лига 2. Засега семейството ми остава в Метц, но следващата година определено ще дойдат при мен".

Федерико Варела: Знаех, че когато получа възможност в ЦСКА, няма да я изпусна

Федерико Варела: Знаех, че когато получа възможност в ЦСКА, няма да я изпусна

"Тренировка след тренировка показах качествата си"

"В клуба има много чужденци - португалци, бразилци, нидерландци и французи. Говорим си на английски. Треньорът ни е българин. Когато говори пред отбора, един от неговите помощници превежда на английски, а друг на испански. Комуникацията е добра".

"Пристигнах в ЦСКА, когато отборът вече участваше в плейофните кръгове на Лига Европа. Но все още беше рано за мен да се включа в мачовете, защото не бях играл от март заради спирането на първенствата във Франция. Отне ми много време, за да намеря ритъма си", казва с усмивка Вион.

Алън Пардю: Задължително е ЦСКА да стане шампион следващата година

Алън Пардю: Задължително е ЦСКА да стане шампион следващата година

"През следващия трансферен прозорец трябва да помислим върху намирането на голмайстори и полузащитници"

"На базата на това, което сме бяхме договорили, нищо не беше същото в Хъл, когато отида в Англия. Беше малко странно и в крайна сметка стана най-лошото. След това трансферният прозорец затвори във Франция и останах без отбор", заяви Вион.