Главният мениджър на ЦСКА - Стойчо Стоилов опроверга за пореден път информациите, че в клуба е пристигнала фантастична оферта за бразилския голаджия - Фернандо Каранга.

Шефът допълни, че в момента "червеният" тим притежава необходимите футболисти, с които да атакува първото място в шампионата.

Божидар Чорбаджийски със сигурност пропуска мача с Ботев (Пловдив)

Титуляр на ЦСКА със сигурност пропуска мача с Ботев

Бранителят с травма в кръста

Стамен Белчев пък се ползва с доверието на Стоилов, като според него с оглед тежкия период, в който се намира ЦСКА, хасковският специалист си върши работата по отличен начин.

"Оферта от 7 милиона евро за Каранга няма. Даже няма никаква писмена оферта на този етап в клуба. Има десетки обаждания не само за Каранга, но и за други наши играчи. Но едно обаждане и интерес не означава, че има конкретика и писмена оферта. Вижте, ние искаме да си запазим отбора - това е наш приоритет. Така че в ЦСКА няма фикс идея да продаваме футболисти. Гоним си целите евентуално да се преборим за титлата и да участваме в квалификациите на Шампионската лига следващата есен", заяви Стоилов пред колегите от "Блиц".

Тиаго от ЦСКА: И ние, и Лудогорец ще загубим точки

Тиаго от ЦСКА: И ние, и Лудогорец ще загубим точки

"Важното е ние да излезем крайни победители", заяви португалецът

"Вече взехме Алберг. Той е типичен плеймейкър. С привличането му ще засилим конкуренцията в центъра на терена. Ние обаче разполагаме с добър отбор и даже да не вземем други нови, имаме сили да атакуваме първото място".

"Като му погледнем статистиката на Стамен в ЦСКА в този тежък период, се вижда, че той си е върши добре работата. Тя е красноречива - имаме само една загуба до момента. Това е показателно за действията му на треньорската скамейка. Ръководството стоим плътно до него - вярваме му, че той е човекът, който може да ни помогне да спечелим 32-ата титла на клуба. Успеем ли, това ще бъде най-тежката, но и най-сладка титла в историята на ЦСКА".

Пламен Марков: Показахме, че ЦСКА може да победи Лудогорец, дори и изправен срещу 14 състезатели

Пламен Марков: Показахме, че ЦСКА може да победи Лудогорец, дори и изправен срещу 14 състезатели

Спортният директор на "червените" отново засегне темата със съдийството