Главният мениджър на ЦСКА -Стойчо Стоилов заяви в типичния си стил, че ръководството на БФС прави всичко възможно, за да спре "червените" по пътя им към титлата.

Ръководителят остана с претенции и към съдията на мача между "армейците" и Дунав - Петър Доровски, който според него не е дал чиста дузпа за столичния гранд.

"В момента ме радва, че записахме осма поредна победа, но първото полувреме излязохме отпуснати и се видя, че има още какво да се желае от играта на отбора. Не искам да коментирам дискусионните положения. От една година ме заболя устата да говоря. След мача във Варна мисля, че няма какво повече да коментираме съдиите. Там вече паднаха всички маски и се видя, че по всякакъв начин футболният съюз се мъчи да ни спре", отсече Стоилов.

"Накрая ще видим дали сме сериозен претендент за титлата, но в момента сме в добра форма и ще се радвам тя да продължи до края", допълни босът.

ЦСКА с класика срещу Дунав, пореден гол на Фернандо Каранга!

ЦСКА с класика срещу Дунав, пореден гол на Каранга!

Убедителен "червен" триумф в столицата

"Не мога да коментирам кого ще подкрепим на конгреса на БФС. Аз отговарям за спортно-техническата част. Има за какво да сме недоволни, тъй като и днес не ни дадоха 100% дузпа. Опитват по всякакъв начин да задържат съперниците ни в мача и се надяват ние да направим грешка, което бе на косъм да се случи във Варна", завърши директорът.