Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов остана доволен след победата над Динамо (Москва) с 3:1 в контролна среща. Ето какво каза той:

"Добре съм здравословно. Всичко вече е зад гърба ми. Положителното от днес е, че имахме добра организация и в атака, и в защита. Контролирахме мача през цялото време. За съжаление допуснахме индивидуална грешка при статично положение, но това е част от подготвителния лагер. Работим винаги и в двете фази. Балансът е важен.

Турицов показва добра психологическа устойчивост на тренировките, има добра успеваемост при дузпите. Засега той ще бъде титулярният ни изпълнител.

В следващите две контроли ще играем с два състава по 90 минути. Всичко освен контролата с Хартберг на лагера ни върви по план. Имаме да изиграем и две контроли в България. Ще сме готови за първенството.

Гарсес и Морено трябва бързо да се адаптират към отбора и да се възползват от малкото шансове които им давам. Когато се приспособят към отбора, ще разчитаме напълно на тях. Ще бъдем търпеливи към тях. Ще правим ротации и в първенството.

Няма да привлечем Мохамед Осман, нито ще има други играчи на проби. Винаги има място за нови футболисти, няма да разкривам на какви позиции. Нямам информация за оферти към наши играчи. Няма да се разделяме с никого. Кайседо е важен за нас в борбата за титлата. Ще го продадем, ако пристигне оферта от 10 милиона евро. Ако не този сезон, задължително трябва да сме шампиони другия", каза Младенов.

ЦСКА с престижна победа над Динамо, Гарсес със супер гол

ЦСКА с престижна победа над Динамо, Гарсес със супер гол

Иван Турицов и Бисмарк Чарлс донесоха победата за "армейците"