Стойчо Младенов сподели, че ЦСКА е готов за всички варианти утре срещу Осиек, независимо как тръгне и се развие сблъсъкът.

Треньорът на ЦСКА даде официалната си пресконференция преди утрешния реванш от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Мачът е от 22:15.

Специалистът призна, че сутринта е бил в отлично настроение, но след новината за контузията на Кох това коренно се е променило.

Треньорът на Осиек: ЦСКА е голям отбор, има класни офанзивни футболисти

Треньорът на Осиек: ЦСКА е голям отбор, има класни офанзивни футболисти

"Искам дисциплина, организация и агресия през всичките 90 минути"

"При мен няма информация за трансфер на Валентин Антов. Разбира се, че ще разчитаме на него, не само на утрешния и за следващите мачове.

Бях много доволен за Мено Кох, но тъжната новина от днес е, че той няма да може да се включи. Баи е възстановен, в групата с нас е и ще разчитаме на него.

Снимка 542773

Източник: topsport.bg

Запознати сме с противника, няма как да го подценим. Това е един изключително балансиран отбор - знаете кой беше фаворитът преди първия мач, ние знаем техните силни и слаби страни - отново ще ги неутрализираме.

Моля да не се отколняваме към странични теми (на въпрос за Антов). Концентрирани сме върху утрешния мач, пък след него ще коментирам другите теми.

От какво да внимаваме? Всички елементи от футболната игра и най-малката грешка може да бъде фатална. Ние трябва да ограничим финимално грешките, които допускаме и да се възползваме от техните. Концентрирани сме максимално да продължим в следващия кръг, това е целта.

Трансферен гуру твърди: Валентин Антов подписа с отбора на Берлускони!

Трансферен гуру твърди: Валентин Антов подписа с отбора на Берлускони!

Звездата на ЦСКА продължава кариерата си в Монца

Всеки един треньор има стратегия за провеждане на даден мач, подготвен е за различните варианти - при допускане или отбелязване на гол. Подготвени сме за всякакви варианти на утрешната среща.

Да, работим по статичните положения. В който и отбор да играя, разчитам много на тях, но и на крайната фаза. Тя е олицетворението на успеха, на труда на всички. Трябва да покажем класа в решаващия момент - пред гола. Тогава да бъдеш най-концентриран. Футболистите трябва да знаят какво да правят с топката, какво движение, в зависимост в коя част на терена е и какви са нашите указания към него.

Двама от контузените тръгнаха с ЦСКА за Хърватия

Двама от контузените тръгнаха с ЦСКА за Хърватия

Не е ясно дали Кох и Баи ще могат да играят срещу Осиек

ЦСКА винаги играе за победа. Аз така процедирам във всички мачове - рационалност. Максимално добре трябва да се разпределим в мача, за да достигнем крайния цел.

Вътрешният шампионат е едно, а тези в Европа - друго. Подхождаме различно към всеки един мач. Ако сме в България и сме завършили процеса по селектиране, нямаме контузени състезатели и сме отиграли всичко - тогава можем да разчитаме на определен стил на игра. Тогава можем да налагаме определено поведение. Сега се намираме в деликатен момент и това предполага тази стратегия с дълбоки-разсичащи пасове към крилата и центрирания.

Младенов: Който не помага на ЦСКА, поне да не пречи! Трябва да сме обединени!

Младенов: Който не помага на ЦСКА, поне да не пречи! Трябва да сме обединени!

"Всеки може да говори, каквото си поиска"

Осиек ще се стреми да атакува от първата минута. Ще търси ранен гол, който ще им даде самочувствие. Предпочитам да говоря за моя отбор, а не противниците. Особено в днешния ден след лошите новини (за Мено Кох). Сутринта настроението ми беше едно, а сега друго, защото се лишавам от опции."

АНГЕЛ ДОМУСЧИЕВ и КРАСИАН МИТЕВ, пратеници на ТОПСПОРТ в Осиек, Хърватия