Треньорът на ЦСКА - Стойчо Младенов, говори преди заминаването на отбора за Хърватия. Специалистът разкри очакванията си за реванша с Осиек, а освен това коментира и думите на Любослав Пенев, че "мрънка и мяука". 

"Най-важното е да отидем в следващия кръг. Направихме сериозна крачка, но знаете, че за ЦСКА целта винаги е победа на всяка цена. В ЦСКА спокойствие няма, но футболистите са по-уверени, подобриха самочувствието си. Участват активно и в двете фази, вече им говоря за трета фаза - това преливане от едната в другата. Доста от тях започнаха тренировки", заяви Младенов.

"Винаги сме били нащрек, противниците не спят. Разузнаваме се взаимно, защото във футбола изненади, колкото искате."

"Нямам намерение да коментирам каквото и да било. Всеки може да говори, каквото си поиска. Не съм длъжен да давам обяснения, но ще дам яснота около назначаването ми, за да няма интриги, простотии и глупости, които да се говорят с цел да се внася напрежение", заяви Младенов относно думите на Любо Пенев.

"Последните две години в Казахстан не съм говорил нито с Гриша Ганчев, нито с Дани Ганчев, освен обичайните СМС поздрави за празниците. След Коледа разговарях и с единия, и с другия. Единият разговор бе, когато обяви, че той се оттегля. Аз направих всичко възможно да го разубедя. Следващият път беше след мача с ФК ЦСКА 1948. Това беше. Нямам намерение да се занимавам с друго, освен с предстоящия мач."

"Винаги съм защитавал българския треньор, отнасял съм се с уважение, ще го направя и днес. Без повече коментари. Каквото имах, казах. Този случай е затворен за мен."

"Предстоят ми още разговори с още фенове, защото искам всички фракции да са единни. Това е силният ЦСКА, тогава може да говорим за велики постижения. ЦСКА ще се върне на върха само с обединение и единомислие. 12-ият играч ни е най-важният играч, те са хората, които могат да помогнат. "

"Аз проблеми с никого не искам да имам. Не съм засягал никого. Проявявам уважение към всички. Който иска да помага, да помага. Който не иска, да стои отстрани и да не пречи", завърши Младенов.

АНГЕЛ ДОМУСЧИЕВ и КРАСИАН МИТЕВ, пратеници на ТОПСПОРТ в Осиек, Хърватия

Този път Димитър Пенев ще пътува с ЦСКА

Този път Димитър Пенев ще пътува с ЦСКА

Пената беше първи на летището